• Home
  • Help
  • Search
  • Login
  • Register
Pages: [1]
Author Topic: Dreamplug Error  (Read 1614 times)
spinifex
Full Member
***

Karma: 8
Posts: 167



View Profile WWW
« on: July 09, 2011, 07:40:30 PM »

I have a Dreamplug which returns the error below.

Using

usb stop


seems to stop the error

Code:
Marvell>> reset
resetting ...


U-Boot 2011.06-02334-g8f495d9-dirty (Mar 28 2011 - 05:21:06)
Marvell-DreamPlug

SoC:   Kirkwood 88F6281_A0
DRAM:  512 MiB
SF: Detected MX25L1606 with page size 256, total 1 MiB
In:    serial
Out:   serial
Err:   serial
Net:   egiga0, egiga1
88E1121 Initialized on egiga0
88E1121 Initialized on egiga1
Hit any key to stop autoboot:  0
(Re)start USB...
USB:   Register 10011 NbrPorts 1
USB EHCI 1.00
scanning bus for devices...
      USB device not accepting new address (error=20)
4 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... 0 Storage Device(s) found

** Invalid boot device **

** Invalid boot device **
Marvell>>
Logged

ajay.bhargav
Newbie
*

Karma: 1
Posts: 5


View Profile
« Reply #1 on: August 30, 2011, 11:17:28 PM »

I have a Dreamplug which returns the error below.

Using

usb stop


seems to stop the error

Code:
Marvell>> reset
resetting ...


U-Boot 2011.06-02334-g8f495d9-dirty (Mar 28 2011 - 05:21:06)
Marvell-DreamPlug

SoC:   Kirkwood 88F6281_A0
DRAM:  512 MiB
SF: Detected MX25L1606 with page size 256, total 1 MiB
In:    serial
Out:   serial
Err:   serial
Net:   egiga0, egiga1
88E1121 Initialized on egiga0
88E1121 Initialized on egiga1
Hit any key to stop autoboot:  0
(Re)start USB...
USB:   Register 10011 NbrPorts 1
USB EHCI 1.00
scanning bus for devices...
      USB device not accepting new address (error=20)
4 USB Device(s) found
       scanning bus for storage devices... 0 Storage Device(s) found

** Invalid boot device **

** Invalid boot device **
Marvell>>

Do you have the storage media connected?
Logged

spinifex
Full Member
***

Karma: 8
Posts: 167



View Profile WWW
« Reply #2 on: August 31, 2011, 07:02:33 AM »

The only thing it has is a microsd. It cold boots OK, but if I do a u-boot reset or (after I get it started) Linux reboot.
That is, the problem happens on warm boots only, cold boots OK.  My next step is to replace the micro SD.
Logged

ajay.bhargav
Newbie
*

Karma: 1
Posts: 5


View Profile
« Reply #3 on: September 04, 2011, 10:18:30 PM »

The only thing it has is a microsd. It cold boots OK, but if I do a u-boot reset or (after I get it started) Linux reboot.
That is, the problem happens on warm boots only, cold boots OK.  My next step is to replace the micro SD.

I really dont feel this is coz of uSD. Can you post your boot command?

Code:
printenv bootcmd
Logged

Pages: [1]
Print
Jump to: