• Home
  • Help
  • Search
  • Login
  • Register
Pages: [1]
Author Topic: boot problems  (Read 1216 times)
rappa
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 20


View Profile
« on: October 10, 2010, 12:35:25 PM »

I'm not able to boot my plug after my SD card failed.  Just get

Connected.
512 MB

CPU : Marvell Feroceon (Rev 1)

Streaming disabled
Write allocate disabled


USB 0: host mode
PEX 0: interface detected no Link.
Net:   egiga0 [PRIME], egiga1
Hit any key to stop autoboot:  0

NAND read: device 0 offset 0x100000, size 0x400000

Reading data from 0x4ff800 -- 100% complete.
 4194304 bytes read: OK
## Booting image at 00800000 ...
   Image Name:   Linux-2.6.30.4
   Created:      2009-08-10   6:47:49 UTC
   Image Type:   ARM Linux Kernel Image (uncompressed)
   Data Size:    2626008 Bytes =  2.5 MB
   Load Address: 00008000
   Entry Point:  00008000
   Verifying Checksum ... OK
OK

Starting kernel ...

Uncompressing Linux... done, booting the kernel.


And it hangs here forever.  Is there anything I can do get it working again or should I toss it in the closet junk pile?  Thanks.
Logged

rappa
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 20


View Profile
« Reply #1 on: October 14, 2010, 11:48:45 AM »

Does anyone know if there is support available from Marvel?  Really don't want to have to toss this thing in the trash can.
Logged

birdman
Sr. Member
****

Karma: 4
Posts: 443


View Profile WWW
« Reply #2 on: October 14, 2010, 05:45:14 PM »

Did the card fail or the card reader?

If it's "just" the card you could re-install from scratch onto a new card using the SheevaPlug Installer, which is mentioned in other threads around here.
Logged

Pages: [1]
Print
Jump to: